Onze behandelingen.

Een oncologisch voetzorgverlener is opgeleid om voeten te screenen, bijwerkingen van behandelingen te herkennen, de voeten te verzorgen – mits de situatie dat toelaat. Een oncologisch voetzorgverlener kan ook preventieve maatregelen nemen zodat eventuele klachten voorkomen kunnen worden.

Een geriatrisch voetzorgverlener is opgeleid om voeten te screenen, voetaandoeningen te herkennen, de voeten te verzorgen. Een geriatrisch voetzorgverlener kan ook preventieve maatregelen nemen, zodat eventuele klachten voorkomen kunnen worden.
Een geriatrisch voetzorgverlener heeft geleerd op een professionele manier om te gaan met het verminderd geestelijk welzijn waar sommige ouderen mee te maken hebben. De geriatrisch voetzorgverlener kan de oude kwetsbare voet een veilige zorgomgeving geven. Een gesprek met een geriatrisch voetzorgverlener is uiteraard een vertrouwelijk gesprek.

Alle organen hebben een eigen zone. Door deze zone te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan uw lijf afvalstoffen sneller afvoeren. Hierdoor gaat het orgaan beter functioneren. Tijdens een behandeling kan er verschillende massages gegeven worden.

De celzouten kunnen ingezet worden bij acute klachten als hoofdpijn, koorts/verhoging, spierpijn en verkoudheid maar ook bij chronische klachten als hooikoorts, reuma of slaapproblemen, enz. Daarnaast kunnen ze ook ingezet worden bij emotionele problemen, zoals stress of meer specifieke problemen zoals gevoelens van onveiligheid, bindingsproblemen, conflicten, verdriet etc.

Wat is het verschil tussen esthetische pedicure- en medische pedicurebehandeling?

Bij een esthetische pedicurebehandeling worden de voeten uitsluitend behandeld met het oog op de verfraaiing van het uiterlijke (nagels knippen, vijlen en eelt wegraspen).

Bij een medische pedicurebehandeling is een esthetische pedicure behandeling inbegrepen, maar behandeld aandoeningen van de nagels en de voet: zoals infecties, mycose (schimmel), voetwonden, ingegroeide nagels, likdoorns, kloven, pijnlijke drukpunten, eeltpitten enz…(ook bij diabetespatiënten).

Waarom Healthy Touch?

Wij geloven dat met een gezonde aanraking mensen zich beter kunnen voelen en makkelijker kunnen herstellen van stress, pijn en klachten.

We helpen u met ondersteuning van verschillende therapieën.

Professionele voetbehandeling

Bij Healthy Touch ontvangt u professionele behandelingen en deskundig voetverzorging advies.

Gediplomeerd

Bij Healthy Touch ontvangt u professionele behandelingen en deskundig voetverzorging advies.

Contact.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw voeten? Loop niet langer door met uw voetproblemen en neem contact op met ons. Uw voeten is ons zorg!

Scroll naar boven