Onze behandelingen.

Pedicure.

Oncologisch voetzorgverlener

Ovv - Medisch

Elk jaar komen er ten minste 100.000 kankerpatiënten bij, van wie twee derde de ziekte overleeft. De ziekte kanker en de behandeling ervan kunnen allerlei voetproblemen met zich meebrengen, zoals het hand-voetsyndroom, de hand-voet-huidreactie, overmatig eelt of nagelaandoeningen. Patiënten bezoeken daarom steeds vaker een voetzorgverlener voor de juiste zorg. De specialisatie Oncologisch Voetzorgverlener (OVV) kan hierin voorzien.

Het doel van oncologische voetzorg is de voeten van kankerpatiënten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden. Zo wordt de veiligheid en de gezondheid van de kankerpatiënt ondersteund.

Geriatrisch voetzorgverlener

Gvv

De helft van de mensen die ouder zijn dan 75 jaar hebben voetproblemen. De oudere voet is op zich al complex en als daar degeneratieve ziekten als kanker of diabetes bijkomen, dan wordt het nog veel complexer. Voor de voetzorgverlener ligt er ook een uitdaging om een oudere met verminderde cognitieve vermogens een veilige zorgomgeving te geven. Kennis en vaardigheden zijn daarbij van groot belang. Een Geriatrisch Voetzorgverlener (GVV) is hierin opgeleid en kan veilige voetzorg verlenen aan oudere mensen met voetproblemen.

Ook zijn mensen met Diabetes en Reuma klachten is zeer gekwalificeerde handen bij ons.

Therapeutische behandelingen:

Tijdens de eerste afspraak wordt een kosteloos intakegesprek gehouden en volgt daarna de behandeling zodat de behandeltijd 30 minuten langer duurt.

Healthy Touch is lid van de beroepsvereniging CAT-vergoedbare HBO-therapeuten en geaccrediteerde Zorgaanbieder volgens de WKKGZ.

Alleen individuele en curatieve therapieën worden gedeeltelijk vergoed en erkent door de beroepsorganisatie kwaliteitstherapeuten.nl

Na een (therapeutische) behandeling ontvangt u een factuur/ontvangstbewijs. Betaling van een factuur kan alleen per bank(verzoek) of contant. De factuur is vrijgesteld van BTW.

Voor andere therapieën neem contact met ons op.

Scroll naar boven